home > Touringcar

Touringcar

Voor de breedste zin van vervoer

 

N. Mijnders Melissant B.V. beschikt over 12 touringcars. Deze zijn bijna allemaal uitgevoerd met toilet, airconditioning, video of dvd en mini bar. Zo hebben wij 3 dubbeldekkers en verlengde touringcars. Bijna alle touringcars zijn om te bouwen naar Royal Class indeling, dit betekend dat er meer beenruimte is tussen de stoelen (voor langere afstanden).

Parijs

 

De bezettingen verschillen van 33 personen tot en met 90 personen Tourist Class of 36 personen tot en met 66 personen Royal Class. Bijna alle touringcars kunnen eventueel voorzien worden van een skibak of aanhangwagen.

 

Sinds juni 2004 beschikken wij ook over een rolstoeltouringcar. De normale bezetting zonder rolstoelplaatsen bedraagt 60 personen. Wanneer u gebruik wilt maken van de electrische lift, maar geen rolstoelplaatsen nodig heeft, dan heeft de touringcar 58 zitplaatsen. Zodra er gebruik wordt gemaakt van rolstoelplaatsen, verandert het aantal zitplaatsen per rolstoel. Daar er per rolstoel 2 à 4 zitplaatsen verdwijnen. Totaal kunnen er 14 rolstoelen in de touringcar, dan blijven er nog 18 zitplaatsen over. Voor meer informatie over de rolstoeltouringcar kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

Voor de luxe reizen zijn wij in het bezit van de First Class touringcar, deze touringcar is voorzien van een 2+1 stoelopstelling. Hierdoor heeft u extra ruimte om comfortabel te zitten. Daarnaast is deze touringcar voorzien van alle opties.

Pendel

 

 

Onze touringcars worden veelal ingezet voor dagtochten (van verenigingen), familie uitstapjes, schoolreizen & personeelsfeesten. Ook worden onze touringcars ingezet voor zomer- en wintersportreizen. Hierbij worden de touringcars gehuurd door verschillende touroperators.

 

PDF Algemene vervoers en reisvoorwaarden Koninglijk Nederlands Vervoer (PDF, 112 kB)

 

 

 

Parijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwitserland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwitserland

 

 

 

 

 

 

 

Home | Contact | Sitemap | © 2008 N. Mijnders Melissant B.V. | Tel. +31(0)187 601077