Vanaf woensdag 1 juli 2020 mogen de touringcars weer op volle bezetting rijden. We zien ernaar uit om u weer terug te zien in onze touringcars!

De afgelopen periode hebben wij gebruikt om alles weer spic en span te maken. De touringcars uit te rusten met hand dispensers en natuurlijk zijn alle airco filters brandschoon.

Wilt u met een kleinere groep in toch een grote touringcar? Geen probleem. Sinds kort zijn wij in het bezit van een luxe business class vip touringcar. Deze is geschikt voor maximaal 37 personen. Voorzien van luxe lederen stoelen en een riante 10 persoons rondzit achterin de touringcar. Ideaal om onderweg te vergaderen, een presentatie te houden of gewoon gezellig op reis met collega’s, familie of vrienden.

Tevens kunnen al onze touringcars variabel ingedeeld worden qua zitafstand. Zo kan een dubbeldekker bijvoorbeeld in de normale configuratie op 90 personen ingericht zijn. Of voor de luxere en lange afstand ritten ingedeeld worden op Royal class configuratie (66 personen). Hierdoor heeft u meer ruimte om u heen.

Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van iedereen bovenaan en zullen wij de richtlijnen van het RIVM volgen en uitvoeren.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met ons via telefoon 0187 601077 of mail info@nmijnders.nl

DeutschDeutschDeutsch