Het touringcar gedeelte is het grootste onderdeel binnen onze organisatie. Ons bedrijf beschikt momenteel over gevarieerde touringcars. Allemaal uitgevoerd met toilet, airconditioning, dvd en mini bar. Zo hebben wij dubbeldekkers en verlengde touringcars, maar ook kleinere touringcars voor de kleinere groepen.

De bezettingen verschillen van 33 personen tot en met 90 personen bij de Tourist Class indeling (normale indeling). Of 36 personen tot en met 66 personen bij de Royal Class indeling. Dit betekent dat er meer beenruimte is tussen de stoelen (voor de meerdaagse reizen met langere afstanden). Daarnaast kunnen bijna alle touringcars voorzien worden van een skibak of aanhangwagen voor extra bagageruimte.

Wij hebben ook een rolstoeltouringcar. De normale bezetting zonder rolstoelplaatsen bedraagt 62 personen. Wanneer u gebruik wilt maken van de electrische lift, maar geen rolstoelplaatsen nodig heeft, dan heeft de touringcar 60 zitplaatsen. Zodra er gebruik wordt gemaakt van rolstoelplaatsen, verandert het aantal zitplaatsen per rolstoel. Daar er per rolstoel 2 à 4 zitplaatsen verdwijnen. Totaal kunnen er 13 rolstoelen in de touringcar, hierbij blijven er nog 14 zitplaatsen over. Voor meer informatie over de rolstoeltouringcar kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen onder wagenpark - rolstoeltouringcar.

Voor de luxe reizen zijn wij in het bezit van een Business Class touringcar, deze touringcar is voorzien van een 37 zitplaatsen met een zithoek voor 10 personen. Hierdoor heeft u extra ruimte om comfortabel te zitten in de lederen fauteuils. Daarnaast is deze touringcar voorzien van alle opties. zie wagenpark Business Class

Onze touringcars worden veelal ingezet voor dagtochten van verenigingen of bedrijven, familie uitstapjes, schoolreizen & personeelsfeesten. Maar ook voor zomer- en wintersportreizen. Hierbij worden de touringcars veelal gehuurd door verschillende touroperators.

Bent u toe aan een gezellige tour met het comfort van een van onze touringcars? Bij ons vindt u een ongedwongen sfeer en vriendelijk en behulpzaam personeel voor een heerlijk dagje uit. Ook voor langere tochten kunt u bij ons terecht. Vanuit het gemak van uw eigen comfortabele stoel ziet u het prachtige landschap aan u voorbij gaan, met hier en daar een recreatieve stop, tot u uitgerust en voldaan op uw plaats van bestemming aankomt.

Enkele kernpunten betreffende touringcar vervoer: Luxe, comfort, duurzaam, goede verbindingen,betrouwbaar, gezellig samen zijn, slim, handig en betaalbaar.

Van 33 t/m 90 persoons luxe touringcars!

DeutschDeutschDeutsch