Daar wij een groot aanbod aan dagtochten voor groepen hebben, is het niet mogelijk om al deze tochten op onze website te vermelden. Vanzelfsprekend hebben wij tochten voor verschillende doelgroepen. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij naar uw wensen / voorkeuren luisteren en dagtochten opsturen die voor uw groep geschikt zijn.

Voor de seniorenreizen hebben wij bijvoorbeeld veel dagreizen waarbij er niet veel gelopen hoeft te worden en de verschillende programma onderdelen rolstoel vriendelijk zijn. Maar ook voor de jongere groepen kunnen wij actieve reizen aanbieden.

Omdat er zoveel keuze is en omdat de prijzen (van restaurants, musea etc.) veel wijzigen, versturen wij de dagtochten op aanvraag en naar uw persoonlijke voorkeur. Als u zelf ideeën heeft, dan kunnen wij een programma voor u samenstellen en als u nog niet weet wat u wilt gaan doen dan sturen wij u verschillende suggesties toe.

Natuurlijk is alles naar wens aan te passen, want de verschillende programma onderdelen kunnen met alles gecombineerd worden. U bent dus niet verplicht om een heel programma te kiezen. U kunt ook het ochtendprogramma van de ene reis combineren met het middagprogramma van de andere reis.

DeutschDeutschDeutsch