Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende vervoerssoorten die wij allemaal uitvoeren. Mocht u een speciaal verzoek hebben dan zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar per telefoon of email om u een persoonlijk advies te geven.

Groepstochten

Wat dacht u van een oergezellige groepsreis met uw vrienden of familie, waar u nieuwe mensen kunt leren kennen en ondertussen kunt genieten van het voorbijkomende landschap? Samen met een groep naar het buitenland of in Nederland blijven? Dat kan! Laat u ondertussen comfortabel vervoeren door onze erkende touringcarorganisatie. U stapt in en wij regelen verder alles. En dat tegen opvallend scherpe prijzen.

 Schoolreizen

Hieronder verstaan wij onder andere excursies of werkweken. Maar natuurlijk brengen wij u en uw leerlingen ook een dagje naar De Efteling of de dierentuin. Wij kunnen de leerlingen veilig en betrouwbaar naar de plaats van bestemming brengen en zodra het tijd is om terug te gaan, dan staan wij er vanzelfsprekend weer. Wij hebben voor grote groepen meerdere opties wat betreft het type vervoer, zoals dubbeldekstouringcars. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 Bedrijfsuitjes

U wilt natuurlijk ook wel eens met uw werknemers / collega's een leuke reis maken. Om bijvoorbeeld de onderlinge banden te versterken en het groepsgevoel te bevorderen. U kunt al voor heel redelijke prijzen een busreis bij ons organiseren. Wij kunnen u helpen met het boeken van uw gehele programma, mits u dit wilt natuurlijk. Ook voor een enkele rondrit met hier en daar een gezellige stop bent u bij ons aan het juiste adres.

 Collectief busvervoer

Georganiseerd personeelsvervoer naar verschillende vestigingen van uw bedrijf of instelling? Laat een touringcar van N. Mijnders Melissant B.V. uw personeel vervoeren, bijvoorbeeld wanneer het openbaar vervoer het niet toelaat of uw personeel in verschillende diensten werkt. Dit levert een legio aan voordelen op! Denkt u maar eens aan het mileu, parkeren, op tijd komen en natuurlijk de algehele bereikbaarheid van uw bedrijf.

Evenementenvervoer

Voor alle evenementen of congres vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij denken vanaf het begin van het proces mee tot en met de vlekkeloze uitvoering ervan.

 Individuele dagtochten

Wij organiseren dagtochten naar verschillende bestemmingen het hele jaar door, zoals bijvoorbeeld:

  • Kerstmarkten; tijdens de kerstdagen bezoeken wij diverse kerstmarkten
  • Stedentrips; een dagje op eigen gelegenheid een mooie stad bezoeken
  • Beursbezoeken; de meest bekende zijn de Libelle Zomerweek, Krea Doe Beurs, Margriet Winterfair en de Huishoudbeurs
  • Dagje uit; mensen uit Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten kunnen zich via onze website aanmelden om gezellig een dagje uit te gaan

Kijk onder individuele dagtochten voor de actuele dagtochten.

 Rolstoel vervoer

Wij beschikken over een moderne rolstoeltouringcar voorzien van alle gemakken. De touringcar biedt normaal gesproken plaats voor 62 personen, maar kan - al naar gelang behoefte - worden omgebouwd naar een rolstoeltouringcar met plaats voor maximaal 13 rolstoelen. De rolstoelen worden snel vastgezet met speciale gordels die in de vloerrail passen. U zult versteld staan hoe snel en gemakkelijk dit gaat!

 Buitenlandse reizen

Wij hebben eveneens tal van mogelijkheden met betrekking tot Europese busreizen. Onder andere voor diverse wintersportlocaties, maar ook voor stedelijke locaties kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u er uitgerust en snel bent, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

 Pendel reizen

Wij beschikken over een van de modernste en schoonste wagenparken van Nederland om groepen naar verschillende plaatsen in Europa te brengen. De touringcars worden dan veelal omgebouwd naar Royal Class, wat betekent dat de rugleuning verder naar achteren kan en u als passagier meer beenruimte heeft. De ritten worden uitgevoerd door twee ervaren chauffeurs. De touringcar is voorzien van alle gemakken om het voor u als passagier zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u denken aan een dvd-speler, een koffiebar, airconditioning etc.

 Inkomend toerisme

Hebt u een groep toeristen die u Nederland wilt laten zien? Geen probleem. Wij hebben genoeg plek in onze touringcars en onze chauffeurs kunnen alle mooie plekken van ons land bereiken. U hoeft slechts uzelf en de toeristen te vermaken.

Onze diensten zijn onder andere: pendelreizen, wintersportreizen, busreizen en schoolreizen.  Wij richten ons ook vooral buiten Melissant in de regio Zuid-Holland: Rotterdam, Spijkenisse, Rockanje Oostvoorne, Hellevoetsluis, Ouddorp, Goedereede, Zierikzee, Zeeland en alle andere plaatsen.

DeutschDeutschDeutsch