VOOR EEN BLINKEND RESULTAAT

Wij beschikken over een eigen wasstraat, die ook door derden kan worden gebruikt. In deze wasstraat wordt uw bedrijfsauto vakkundig en zorgvuldig gereinigd. Natuurlijk wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief zeer goede producten, die het milieu zo veel mogelijk ontzien.

Modern

De moderne wasstraat is speciaal voor het wassen van vrachtwagens en touringcars daarnaast kunnen ook de kleinere bedrijfswagens gewassen worden.

Zomer en winter

U kunt altijd terecht, ook in de winter als het stevig vriest. De wasstraat is binnen gesitueerd, zodat weersomstandigheden geen rol spelen.

Reiniging

De auto wordt met water en shampoo van voor naar achter door borstels gewassen. Op de terugweg wordt nogmaals gewassen met borstels en wordt de auto met water en wax nagespoeld. Zodat uw voertuig een glimmende en beschermende laag mee krijgt. En door gebruik te maken van osmose water zal het geheel vlekloos en kalkvrij opdrogen.

Het voertuig kan voorzien worden van een schuimlaag door de stoomcleaner om al de viezigheid tot in detail te verwijderen.

Klik hier om onze prijslijst te downloaden.

 

Belt u even voordat u langskomt, zodat u er zeker van bent dat uw voertuig direct gewassen kan worden.

Tel.: 0187 601077 
 
 
DeutschDeutschDeutsch